AltNyil
Alternatív Nyilvánosság. Szemle, kommunikációs csomópont, találkozóhely.

Nolblog Saját blogom Segítség

Feltöltök

blogolok videót képet hangot

Miért távolítja el az ATV saját oldaláról a kampányidőszak egyik, a Fideszre és Kósa Lajosra nézve legkellemetlenebb videójához vezető elérhetőséget?

Tegnap az alternatív nyilvánosság több szereplője még ünnepelte Kálmán Olga (ATV) bátorságát, ami egyébként normális viszonyok között nem több a szakmai minimumnál: kérdezett és választ várt egy politikustól. Mára azonban az értetlenség fogalmazódott meg a Debbenet elnevezésű debreceni blogban.
Ugyanis az ATV Egyenes Beszéd aloldaláról eltávolították a Kósa-videóra mutató kis képet a hozzá tartozó linkkel együtt.  Ez a link április 13-án még elérhető volt, azóta már nem. Bár némi keresőmachinációval (Google) megtalálható az ATV honlapján az inkriminált videó, de a hozzá vezető út már nem része a tévé honlapjának.
"Ki távolíttatta el a videót az oldalról? És miért? A videómegosztókon és honlapok, blogok tucatjain szerepel. Miért érezte úgy az ATV, hogy pont a saját oldaláról szedi le az anyagra mutató elérhetőséget? Megijedtek valamitől? Megijesztették őket? A blogokon már egy seregnyi lehetséges válasz olvasható a különös eltűnéssel kapcsolatban. Van, aki az ATV kormányváltás utáni jövőjét féltő főszerkesztői paranccsal magyarázza, s olyan is, aki egyenesen fideszes utasítással. Miután nem tudjuk a valódi indokot, csak tippelni lehet."

További részletek a Debbenet blogban.

Előzmény:
Kósa és a vizes piskóta

ATV honlap - Kósa Lajos nélkül

További gazdag, folyamatosan frissülő kínálat itt: Facebook/AltNyil. Csatlakozz!

0
1 Jelentkezz be a szavazáshoz!

Hozzászólások

Eddig 112 komment érkezett ()

1. Macilaci12
2010. 04. 15. 7:06

Igen, sajnos csak tippelni lehet.
Én inkább azt gondolom, az ATV tulajdonosai ijedtek meg attól, hogy a miniduce kiadja a parancsot- mint tette azt a napkeltével is anno -, hogy nem lehet az ATV-beN szerepelni.

Komolyan mondom, ez lassan félelmetes lesz.
Ennyire helyezkedik mindenki?
Expressz sebességgel közeledünk a putyini "demokráciához"......

20 évvel ezelőtt nem ezt akartuk.

2. Tökös
2010. 04. 15. 7:29

Kálmán Olgát kell megkérdezni, meg az ATV vezetését.... miért fosták össze magukat ? ...gondolom Olga is alkalmazkodni akar az uj hatalomhoz, de ez csak egy rossz szándékú feltételezés tőlem...

3. altnyil (szerkesztő)
2010. 04. 15. 7:30

A hivatkozott blogger megkérdezte őket írásban, de még nem válaszoltak.

4. Macilaci12
2010. 04. 15. 7:35

Tökös
2010. 04. 15. 7:29

Remélem nem Kálmán Olga keze van a dologban, nagy csalódás lenne.
Az is lehet, sohasem tudjuk meg az igazságot.
Mindenesetre némi reményre ad okot, hogy azért elérhető még az ATV honlapján a videó.
Igaz, nem ott, ahol a helye lenne.

Gyalázatos dolog, hogy ilyen senkiházi poilitusok, mint ez a Kósa fogják hazánkat irányítani. Szánalmas figura.

5. Tökös
2010. 04. 15. 7:43

4. Én nem vagyok megelégedve az ujságírokkal, mert egyértelműen szolgálják a politikát.. Olga erősen balra húz, én a tárgyilagos korrekt ujságírást szeretem, ebben a szakmában túl sok az amatőr, a médiában hiányoznak a nagy kaliberű szakemberek...

Friderikusz, Baló, Mester kényszerpályán..... ez az amortizációs folyamat régóta tart, csak a csókosok maradtak....

A napi lapok szintjét már említésre se méltatom...

6. evianna
2010. 04. 15. 7:49

most én kérdezem, hogy ki az ATV felügyelőbizottságának az elnöke?
mert úgy néz ki, Kósa már megtudta.

szakmai szempontból egyébként tényleg nem különösebben érdekes egy olyan interjú, amelyben az interjúalany nem mond semmit, ellenben azon nyafog, hogy ezt az időt inkább a családjával szerette volna tölteni.

a jövőt illetően azonban érdekes fejlemény, hogy ezentúl hálásaknak kell lennünk a politikusoknak, hogy az újságírókkal egyáltalán szóba ereszkednek, időt áldoznak rájuk, holott igazán semmi, de semmi kedvük a munkájukat végezni és kérdésekre válaszolni.
jó tudni.

7. Hmmmm
2010. 04. 15. 8:10

Kálmán Olga korrekten kérdezett, íme:

- megkérdezték amióta ez a hangfelvétel nyilvánosságra került, hogy igazat mondtál gábor, vagy mi ez? hogy ha önök nem tudnak arról, hogy olyan szavazókat is nyilvántartanak egy adatbázisban, akik nem a fidesz szavazói, tehát feltételezhetően nem is adták áldásukat hogy őket nyilvántartsák, hogy ha ez nem igaz, akkor miért beszél erről a pártigazgató, és ha nem igazat mondott, akkor önök megkérdezték tőle, hogy önöket miért hozta hírbe?

ezt a kérdést hasonló tartalommal több ízben is föltette az interjú 12 perce alatt, amire választ nem kapott.
se azt, hogy nem beszéltek kubatovval erről, se azt, hogy igen, megkérdezték.

8. taxi
2010. 04. 15. 8:10

Pedig már csak az ATV nincs Fideszes befolyás alatt... A TV2 és az RTL KLUB is nagyon benyalt Orbánéknak :)

9. dodann
2010. 04. 15. 8:18

A Fidesz.hu-ra is felrakták. Most is elérhető a média/videók alatt.
Mégis miért raknák fel a saját honlapjukra, ha máshol meg leszedetnék?

Gondolkodjunk, író úr!!!

10. vakablak
2010. 04. 15. 8:19

Csak azt nem értem, mi a csodálkozás oka. Mégis mit gondoltatok, hogy lesz? Fidesz 2/3, totális, korlátlan teljhatalom, és gondoltátok, hogy csak úgy lehet fricskázni a Fideszt és hercegeit? Hol? Mi...? Melyik országban...? Itt....? Gyermekeim, nőjetek fel.

11. Hammada Patrol
2010. 04. 15. 8:19

Nem baj, semmi nem veszett el. Kósa Lajos interjújára emlékezni fog az ország, köszönjük, Kálmán Olga!
Éljen a szabad sajtó!

12. Hammada Patrol
2010. 04. 15. 8:25

Mi nem vagyunk se oroszok, se kínaiak. Ami lehet, hogy bizonyos szempontból talán nem túl szerencsés, de azért előnyei is vannak. A sajátos magyar viszonyok között a sajtó besorozása a pártpropaganda primitív eszközei közé csak hergeli a zembereket és hosszabb távon erősen kontraproduktívt. De ez legyen az ő problémájuk.
Sajnálni fogom, amikor Kálmán Olga is el fog tűnni a képernyőről, követve Fridit, Balót és egy csomó jó fej riportert, de sajnos a magyar népnek még tanulnia kell azt, hogy a szabadság drága dolog és nem szabad elkótyavetyélni háromszáz ezüstért...

13. Jaffar
2010. 04. 15. 8:26

Tökös:

Mi volt a "baloldali" ebben a videóban? Az igazság kiderítése a "baloldali"?
Inkább örülni kellene, hogy vannak még ilyen riporterek, mert tesznek róla hamarosan, hogy egyre kevesebben legyenek. Kósa szemrebbenés nélkül hazudott végig. Egy értelmes választ nem adott, mondom ezt úgy, hogy én sem a szocikra szavazok. Mondjuk a fidesz tábornak elég annyit bizonygatni, "hogy ö velünk van, tehát ö hazudhat, lophat, hisz a szocik is ezt teszik, csak még többet, mint mi". Szép kis jövö elött állunk.........

14. statez
2010. 04. 15. 8:26

A történelmi bukta után szegény szociknak a kubatovozás maradt, Lendvai Ildikóra hárult az a kampányfeladat, az a nyelvi bravúr, hogy ne mondjon olyan mondatot, amiben nem szerepel legalább egy kubatov. Azt azért kíváncsian várom, Kálmán Olga mikor faggatja ki Nyakó Pistit arról a videóról, amivel tele vannak a megosztók, és amin nem egy-kubatov-halandzsa van, hanem feketén-fehéren az, hogy a szocik mindenkinek minden adatát nyilvántartják kedve a szeme színétől a pártszimpátiákig. És nem csak a fideszszavazókét, hanem még a politikusokét is. S természetesen azzal a trükkel hívja be a szoci szóvivőt, hogy a kedvenc ételéről szeretne vele beszélgetni, és a világért sem az MSZP adatbázisáról...

15. Tökös
2010. 04. 15. 8:29

Az is seggnyalás ha 8 éven keresztűl az ellenzéket szídja az ujságíróklub... Mondjuk az ATV nem kényelmetlen hely a szocialistáknak....

Ez a bajom

Ez nem Kósa ügy, ez egy ráugrunk valamire mert egy Fideszes csinálta purparlé....

Morális válságot idézett elő a szocialista kormány, és morális válságban a sajtó, szerintem ez a lényegi kérdés....

16. Tökös
2010. 04. 15. 8:36

Csak egy példa... a szocialista párt kitiltja a hir tévé stábját hogy ne kérdezzenek.... ez lenne a demokrácia emberek ?

"lófaszt mama... " hogy egy klasszikust idézzek...

17. Jager László
2010. 04. 15. 8:47

ATV nem hódolt be,nem cenzúrázott!!!!!
Megijedt!!!!!!
J.L.

18. nablaquadrat
2010. 04. 15. 8:56

1. Macilaci12 2010. 04. 15. 7:06
".. azt gondolom, az ATV tulajdonosai ijedtek meg attól, hogy a miniduce kiadja a parancsot- mint tette azt a napkeltével is anno ..."

Nos, azt ugyan nem tudom, hogy milyen parancsról van szó, de még a mult héten is láttam jónéhány SZDSZ-es és MSZP-s politikust, aki elhárította a HírTV kérdését.
A Napkelte című műsorparódiával ötvözött kormány-seggnyaldával kapcsolatban pedig nincs hiányérzetem, mert -emlékezetem szerint kb. egy évtizeden át- egyetlen egyszer sem néztem meg.

19. major
2010. 04. 15. 8:57

Komoly gáz,hogy ennyit tudnak a szocik. Kálmán Olga valahogy Lendvait elfelejtette megkérdezni, a szocik hasonló listájáról... Biztosan azért, mert pártatlan,független újságíró : )))

20. Gordon
2010. 04. 15. 9:01

Tökös, ezt írod. "Morális válságot idézett elő a szocialista kormány,"
Ez nem igaz, csak egy fideszes lózung, amire már nincs is ráadásul szükség. A morális válság a szélsőjobb terjedése, a nyilas szellemiség szalonképessé emelése. Van morális válság máshol is, de ez korjelenség, piacgazdasági jelenség és általános emberi gyengeség eredménye. A szocialista kormánynak ehhez annyi köze van, mint bármely más pártnak. Ja, a diktatúrákban nincs morális válság. Franco Spanyolországa is rém erkölcsös volt, hogy ne durvább példákat említsek.

Az ATV valóban helyezkedik. Aki mást várt, nyújtsa fel a kezét!

21. Tökös
2010. 04. 15. 9:14

20 Gordon nem értek egyet... az igazságszolgáltatásba vetett hit nem létezett a szocialista kormányzás alatt, bármit meg lehetett csinálni, akár a médiában, akár a politikában...

A moralitás hiánya akkor jelentkezik amikor semminek nincs következménye....

22. ossian
2010. 04. 15. 9:18

Hétfő óta csak bámulok a legtöbb megnyilvánuláson, ami HVG-től a Hírszerzőig megjelenik.
Igen, megindult a helyezkedés, az eddig kemény publicisták, elemzők már eljutottak odáig, hogy nem is olyan nagy baj az a kétharmad, na meg, most már nemzeti összefogás kell, az ellenségeskedésnek legyen vége, hagyni kell az új kormányt dolgozni, épen elég baja lesz...
Mint Vityka, aki azt mondta: az összefogásnak most jött el az ideje.
A betyár életbe! eddig a széthúzásnak volt itt az ideje? amikor ő és a sleppje, a tenyérbemászó képű elvtelen béka, a Szíjjártó hadart, Navracsics lement kutyába,na meg az egész fidesz, és egyetlen percet nem hagyott a kormánynak, hogy tegye a dolgát, se nekünk, hogy nyugton legyen egy napig az ország? 8 évig annak volt az ideje mi?
Most, hogy ő a miniszterelnök, kuss legyen minden vonalon?
És már jelzik is a legtöbben: úgy lesz, odafekszenek az új gazda lábaihoz és nyalják kegyelmes kezét.

23. nagypapa
2010. 04. 15. 9:20

K. Olga elvesztette az önkontrollját. Más az objektív - szigorúan a tényekre koncentráló kérdezés és nagyon más a dühödt, agresszív önismétlő szekálás. Kósa L. 130 ezer ember támogatásával sikeresen irányítja Debrecen városát. A minimális legalább magának a másik "embernek" kijáró minimális tiszteletet kiérdemelte volna egy zsebtévé műsorvezetőjétől. Az valahogy nem érdekelte, hogy a riportalany egy számarányaiban is történelmi méretű választási sikert ért el előtte egy nappal. Az a pillanata mindent elárul mikor kinézett oldalt a pódiumról a szerkesztő felé, hogy " mit csináljak még, nem tudom kiakasztani, hogy valami meggondolatlant mondjon, hiába sértegetem . Ez van. K. Olga lesüllyedt tempójával a Győzike show bulvár szintjére. Egy városáért felelős politikus remélem soha be nem teszi a lábát ebbe a zsebtévébe. Ezért ??? Na ne !

24. Funyi1
2010. 04. 15. 9:22

Jön a BESZARÁS elvtársak. .., a Beszarás!
:)) !

25. Gordon
2010. 04. 15. 9:23

Tökös, lehet, hogy az igazságszolgáltatás nem jól működött. Nem tudom. De mennyben szialista ügy ez? A bíróságok ugyebár függetlenek. Ennek jegyében menthették fel a népcsoport ellen uzsító Hegedüs Lóripapot, ami ugyebár nem szocialista érdek volt. Sok ágazat elbizonytalanodott az állandó fideszes bomlasztás és lázítás következtében, többek között a szocialista apparátus is.
nem látom be, hogy erkölcsi bomlás ügyben milyen különösebb szerepe lenne a szocialista pártnak. Ott van ebben minden és mindenki!

26. ossian
2010. 04. 15. 9:26

"21. Tökös
2010. 04. 15. 9:14

20 Gordon nem értek egyet... az igazságszolgáltatásba vetett hit nem létezett a szocialista kormányzás alatt, bármit meg lehetett csinálni, akár a médiában, akár a politikában..."
Mert 2002 után nagyon megerősödött a hit az igazságszolgáltatásban, amikor a fideszes legfőbb gyész, Polt megakadályozott minden fideszes és fidesz közeli disznóság törvény elő kerülését.
Hogy lehet valaki ennyire elvakult?
a szocialisták tehetnek a bíróságok tehetetlenségéért is, a rossz ítéletekért, a justizmordokért?
Megérdemlitek ti nagyon ezt a következő 12 évet, amire a Vityka bebetonozza magát.
Én persze nem. mert tudtam előre, meg szóltam is, Gordonnak meg könnyű, mert nem itt él, de jobban látja a dolgokat, mint ti, akiknek itt zajlik a szeme előtt minden.
Ja, meg hiába is nyaltok, Vityka nem ismer hálát: már a legjobb embereit is elmarta maga mellől. A hatosfogatból már csak Kövér maradt, aki őrült. a többi szépen kibújt, mert nem birta már az ő gyomruk se azt a förtelmet, amit Vityka diktált.

27. ossian
2010. 04. 15. 9:28

Úgy van, papa, be kell feküdni, le kell hasalni. Tekintély, az, az kell a magyarnak!
Fú, mindjárt hányok.

28. Gordon
2010. 04. 15. 9:30

22. ossian
Így igaz! Szemforgató duma.
Valahol mégis örülne mindenki, ha az ellenzék nem folytatná ugyanazt a bomlasztó, destruktív, lélekromboló tevékenységet, amit a Fidesz űzött 8 éven át. Mert attól mindenki szívott és szívna a jövőben.
Viszont a baloldali ellenzéknek kutya kötelessége minden hibára, elvtelenségre és ideológiai szemétre rámutatni, amit felfedez. Szerintem ez is fog történni és nem szabotázs és ellehetetlenítés, mint amit az eddigi ellenzék produkált.

29. Tökös
2010. 04. 15. 9:33

26.. Ossián megtennél nekem egy szívességet ? ne beszélj rólam többesszámban...

A választási eredmények önmagukért beszélnek, ha lett volna társadalmi párbeszéd ( nem volt ) akkor Gyurcsány Ferenc hamarabb tudta volna meg hogy megbukott....

Én még véletlenűl sem bíznék egy csalóra Táncsics alapítványt, ahol közpénzen lehet hazugság könyvet kinyomatni....

30. ossian
2010. 04. 15. 9:41

Rettentően kellemetlennek tartom, Gordon, hogy a szélsőség bejutott a parlamentbe, és ilyen eredménnyel, de isten nem ver bottal. Ha nem az lesz az első dolga Orbánéknak, hogy megkurtítsák a parlament nyilvános üléseit, hát Vonáéktól kap egy kis ízelítőt (mint legjobb tanítványoktól) arról, hogy milyen érzés támadásoknak kitéve dolgozni.
a baloldalnak is kellően kritikusnak kell lenni, igen.
De a fidesz ki is mondta 2002-ben, hogy az a szándéka, hogy ellehetetlenítse a kormányzást. (a hideg lehelet a tarkón, Pokorni)
Óriási szerepe van abban, hogy az ország ide jutott. Ha egy ország olyan mértékig megosztott, mint ahogy ők megosztották, semmi sem működik rendesen.
Most tőlük azt várni, hogy mától aztán mindenki kussoljon, mert új országra ébredtünk - enyhén szólva is pofátlanság.
Sok-sok Kálmán Olga kellene.

31. ossian
2010. 04. 15. 9:47

"Én még véletlenűl sem bíznék egy csalóra Táncsics alapítványt, ahol közpénzen lehet hazugság könyvet kinyomatni...."

Vedd úgy, hogy királyi többes...

Gyurcsány 5 évig volt miniszterelnök, teljesen ingyen. Miért akarna lopni a Táncsics alapítványtól?
Bajnai szintén ingyen volt miniszterelnök.
Vityka nem lesz ingyenes, meglátod.
A 36 ingatlant csak összekaparta a pártelnöki fizetéséből, meg a felesége gyeséből.
Mit gondolsz akkor 1994-ről? akkor is magukért beszéltek az elsöprő eredmények? Pedig ott egy "utódpártról" volt szó.
És mit gondolsz mennyi idő alatt olvadhat el ez a mostani elsöprő eredmény?
Főleg, ha az ellenzék ugyanúgy beleköt mindenbe, mint a fidesz a nyolc év alatt.

32. Tökös
2010. 04. 15. 9:54

Ossián lehet hogy meglepetést fogok neked okozni... Gyurcsánynak a politika csak hozott a konyhára, havi 8 milliót, amit saját bevallása szerint a családjára költött....

Ma egy cégnek a megfelelő információ 100 milliókat hoz.... a miniszterelnöki fizetés túró...

De az eredeti téma a sajtószabadság, ezt a szocialistáknak sikerült seggnyalók gyülekezetére redukálni....

33. Hmmmm
2010. 04. 15. 9:56

"Főleg, ha az ellenzék ugyanúgy beleköt mindenbe, mint a fidesz a nyolc év alatt."

a szavazás eddigi állása szerint se lesz módjuk rá.
az 57 körzetből csak 6-tal nem kell törődni a fidesznek, miközben 56 körzetben első helyen állnak
ha megszerezik 51 helyen az elsőséget, megvan a 2/3-uk.

34. ossian
2010. 04. 15. 10:16

Tökös: "De az eredeti téma a sajtószabadság, ezt a szocialistáknak sikerült seggnyalók gyülekezetére redukálni..."
Úgy látszik, egyáltalán nem olvastál Magyar Nemzetet, Magyar Hírlapot, nem néztél Hír és Echo tévét. ennél fogva sejtelmed sem lehet a valódi seggnyalásról, és ennél fogva épp az ellenkezője az igaz a fenti mondatodnak.
Gyurcsány jövedelme éppen annyi volt a miniszterelnöksége előtti időkben - így gyűltek a milliárdok. a vállalkozásaiból ugyanis.
Ahhoz nekem semmi közöm, hogy mire költötte. Nyilván nem tudta elkölteni, hát gyűlt a tőkéje ennélfogva. Mi a gond? Nem 1955-öt írunk. Szélesnél nincs gondod, hogy mire költi a milliárdjait?

Lesz itt olyan sajtószabadság, hogy még hmmm-öt is meghökkenti! pedig úgy látom, ő érzi a bogyót...

35. basatu
2010. 04. 15. 10:17

Re33 Ebbe még mások is beleszólnak,sőt a Fidesz rajongók is, elgondolkodnak azon hogy kell-e abszolút többség,a Fidesznek? Könnyen lehet hogy rájönnek hogy a túlhatalom a demokrácia halála.Mellesleg mindenki kapott egy kis ízelítőt a diktatúrából ,ha előbb nem,de az elmúlt 8 évben.

36. Tökös
2010. 04. 15. 10:31

34. Ossián az összeférhetetlenségi törvény a gond... Gyurcsánynak nem lehetett volna müködő cége.... De ha még csak ő tolvajkodott volna egyedűl....

Minden állami beruházás lemutyizva, Magyarország közepesen korrupt ország lett dőlt a lóvé....

A sajtószabadság megfojtása éppen az hogy a szocialisták kialakították a saját sajtójukat, erre az ellenzék is kialakította... és acsarkodnak egymásra...

Mint irtam, Kálmán Olga vagy Bolgár György nem független.... de természetesen a másik oldal sem az...

37. belevau
2010. 04. 15. 10:32

Az atv honlapján megtalálható ez a videó, ott van a videótárban, még csak keresni se kell nagyon.
atv.hu/video/video-20100412_kosa_lajos

Gondolom a felháborodás miatt visszarakták.

38. straniero
2010. 04. 15. 10:47

16. Tökös
2010. 04. 15. 8:36

Klasszikust vagy pontosan vagy sehogy! Az nem "lóf*sz" volt... "Megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet. Ez botrány."

Az alaptémához pedig: Azt szeretem Kálmán Olgában, hogy angolszász újságírókhoz hasonlóan újra és újra felteszi ugyanazt a kérdést, ha nem kapott rá választ. És ezt helyesen is teszi! De egy kezemen meg tudom számolni azokat a magyar újságírókat, akik nem fogadnak el kitérõ választ. A többség sajnos elfogad bármilyen választ vagy még "alá is kérdez" a riportalanynak (ld. HírTV).

39. panzsi
2010. 04. 15. 10:54

40. basatu
2010. 04. 15. 10:57

Re 38 Erről Fletó is mesélhetne,mivel a CNN riportere neki is háromszor ismételte el a kérdést,:szabad e egy politikusnak hazudni?Nos 50 millió amerikai röhögött rajta.

41. ossian
2010. 04. 15. 10:59

"Klasszikust vagy pontosan vagy sehogy! Az nem "lóf*sz" volt... "Megjavult az egészségügyi rendszer, fiam? Mondom: egy lószart, mama. Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet. Ez botrány.""

Mit is tartott botránynak Gyurcsány?
hogy a miniszterelnök anyjával kivételt tesznek az egészségügyben, miközben mások sokkal gyengébb ellátást kapnak.
Hogy még ezt a mondatát is a szemére hányják a volt miniszterelnöknek...
Az elvakultságnak nagy ára lesz, én szóltam.

42. Dr. Kotász
2010. 04. 15. 11:07

Hölgyeim és Uraim!

Ezt "akartuk", nem? Vagy akarták a Zemberek. (akiknek ez után szintén be lesz fogva a szája, ha szólni merészelnének...)

43. dodann
2010. 04. 15. 11:32

Megjegyzem, nem tagadván, hogy fel kell tenni ezeket a kérdéseket, ez az interjú egyébként Kálmán Olgára nézve is igen ciki. Kezdhette volna azzal is, hogy gratulál, hogy Kósa 3. ízben hozza el első körben a vk-ját. Feltehetett volna pár aktuális kérdést is. De nem, ő ettől az interjútól pont ennyit akart. Szivatni. Sikerült. Kár.

44. dodann
2010. 04. 15. 11:34

És mégegyszer mondom, a FIDESZ HONLAPJÁN IS FENT VAN A VIDEÓ!
fidesz.hu/index.php
NEM KELL ÖSSZEESKÜVÉSELMÉLETEKET GYÁRTANI!

45. altnyil (szerkesztő)
2010. 04. 15. 11:50

UPDATE!
Újabb fejleményekkel frissített a Debbenet blog.
Itt megtekinthető:
debbenet.blogspot.com/2010/04/hozzaferes-eltagadva.html

46. verecke
2010. 04. 15. 12:17

Azért szedték le az oldalról ,mert Kálmáén Volga minden újságírói etikát túllépve talán gyógyszer hatása alatt túlpörögve minden méréct átlépve hörgött.Azért vették le ,mert ha fenthaggyák akkor ismét felére csökkene az ATV nézőszáma és az mszp % száma.
Ráadásul egy LB döntés után a jogos feljelentéstől is retteghet immár.

47. Frenchman
2010. 04. 15. 12:26

"Azért szedték le az oldalról ,mert Kálmáén Volga minden újságírói etikát túllépve talán gyógyszer hatása alatt túlpörögve minden méréct átlépve hörgött."

A gyógyszert szerintem Te vetted be, vagy nem, ki tudja - aki ilyen értelmetlen, a tárgyhoz semmiben nem kapcsolódó, mocskolódó mondatot leír, annak bizony nincs ki a négy kereke. Vagy épp most élvez el, hogy milyen f***a gyerek, jól megmondta a tutkót. Az újságíró dolga, hogy kérdezzen, a riportalanyé, hogy válaszoljon. Tudom, hogy a fideszesek és híveik ehhez nincsenek hozzászokva, de ez van egy demokráciában. Addig legalábbis, amíg egy este nem jön el a fekete autó, ugye.

48. Angyalbandi
2010. 04. 15. 12:28

Szerintem elég egyértelmű: az ATV levette az interjút, mert szégyelli, a Fidesz a maga honlapján fennhagyta, mert nincs rajta mit szégyellnie. Amit K. O. folytatott, az nem beszélgetés volt, hanem piszkálódás, és nem vette észre, hogy ez mennyire szakmaiatlan, idétlen, komolytalan és cirkuszi. Hát igen: bulvártévés, ahogy Kósa fogalmazott.

Az önkritikának örülhetnénk, bár nem így kéne gyakorolni, az anyag eldugásával, hanem esetleg egy bocsánatkéréssel az interjúalany felé.

49. verecke
2010. 04. 15. 12:28

47.
Láttam a riportot élöben.Azt tudom , hogy azonnal több tucatjnyi telefon ment az ATV -be a stílus és a ujságiró etika megszegése miatt.Ezenkívül tendenciozusan nem engedte szóhoz jutni a vendéget Kósa Lajost valamint a Legfelsőbb Bíróság döntésének ellenére továbbra is utalt arra , hogy valami történt.
Lehet ezt csinálni ,eddig is lehetett az ATV nézőszáma pedig csökken ,mert erre senki sem kiváncsi:)

50. ossian
2010. 04. 15. 12:30

"46. verecke
2010. 04. 15. 12:17

Azért szedték le az oldalról ,mert Kálmáén Volga minden újságírói etikát túllépve talán gyógyszer hatása alatt túlpörögve minden méréct átlépve hörgött.Azért vették le ,mert ha fenthaggyák akkor ismét felére csökkene az ATV nézőszáma és az mszp % száma.
Ráadásul egy LB döntés után a jogos feljelentéstől is retteghet immár."

Hülye.

51. verecke
2010. 04. 15. 12:30

48.
Hibátlan meglátása a törénteknek.

(erős kampányba kezdtek a szocik a négy visszalépéssel és Volgával.:)

52. ossian
2010. 04. 15. 12:43

Kálmán Olga milyen újságírói etikát lépett túl? ennyire ostoba egyetlen fideszes sem lehet, hát mire vló volna a riporter, ha nem arra, hogy kérdezzen: És, ha nem kap váaszt újra és újra rákérdezzen, mert egyébként meg miért kertelt és dadogott Kósa egy rendkívül egyszerű kérdés-feltevésre? Miért nem lehetett egy értelmes választ percek során kirángatni belőle? Mi volt itt az etikátlanság, és mi volt itt Kósa erénye?
Régi, bejáratott demokráciákban sokkal rámenősebbek a riporterek. Csak egy példa: Clinton ovális ügylete a gyakornoklánnyal - minden formában rákérdeztek - és itt még csak nem is slicc-ügyről volt szó, hanem arról: ha nem igaz, amit Kubatov állított, akkor megkérdezte-e tőle valaki, hogy mégis miért mondta?
Erre azt makogta Debrecen hőse, hogy nem látta a felvéetelt, nem tud róla.
Az egész országban egyedül!
Olga nagyszerű volt! Kósa hülye és hazug, az újságíró-etika meg egészen másról szól.

53. Frenchman
2010. 04. 15. 12:44

a Fidesz meg vereckével

54. Frenchman
2010. 04. 15. 12:48

"Kálmáén Volga minden újságírói etikát túllépve"

milyen kényes lett a jobboldal az újságírói etikára. Eddig nem zavarta őket, hogy csak mikrofonállványok kérdezhetik örökös min.elnöküket, hogy a Magyar Nemzet lassan több helyreigazítást kénytelen közölni, mint cikket, hogy több rágalmazási pert vesztett el mint Kondor Katalin a Magyar Rádióval. Ezek aztán az újságírói etika csúcspontjai:-) Újságíró kérdez, a politikus pedig felel. Mi ebben a szokatlan? Isten hozta a jobboldalt a való világban!

55. verecke
2010. 04. 15. 12:48

52.
oSTOBÁZHATSZ ,DE OKOSKODÁSOTOK TEHETSÉGTELENSÉGGEL PÁROSULVA 18%RA volt elegendő.
Lehet folytatni az agressziv kirekesztő felsőbbrendünek hirdetett politikát ,de az további veszteségeket mér a cuclikra.
KÁlmán Volga nemtelenül támadott egy olyan ügyben ahol a Legfelsőbb Biróság már döntött.
Volga nem először ragadtattja el magát.
Szerintem ma kompenzálnia kellene.Valami szocival kellene szivóznia túllépve az ujságirás szabályain.

56. verecke
2010. 04. 15. 12:49

54.
Állításod hamis ,nem igaz informásiókon alapul igy maximum valami gyenge agitpropna fogahtó fel.

57. nostradamus
2010. 04. 15. 13:00

Lesz még folytatása az ügynek. A Fidesz a teljhatalom birtokában az ORRT általuk kinevezett vezetésével egyszerűen megszünteti majd az ATV műsorközlési jogát.
(Lásd: Danubius és Sláger frekvenciák ). Az ítéletet a jobboldal már megfogalmazta a Szent Korona Rádió" a szélsőségesen baloldali és szektás Atv-ről. Itt olvasható:
szentkoronaradio.com/belfold/2010_04_12_kosa-lajos-fakepnel-hagyta-a-tehetsegesnek-kikialtott-kalman-olgat
Orbán "Oszt jónapot!" örökbecsű mondásával rámutatott, hogy szereti az egyszerű, de hatékony megoldásokat.

58. majombéka
2010. 04. 15. 13:00

Én kifejezetten bírom Olga "most vallani fogsz, k@cs@g" stílusát! Igazi domina feeling, és most sikerült is térdre kényszerítenie az áldozatát! Csak gratulálni tudok neki!!!
Kósa tényleg szégyent hozott a pártjára, pedig nekem eddig (csak) ő volt szimpatikus az egész bagázsból.
Nem tudom, miért baj, hogy az ATV baloldali, miért, a Hír tv, Echo tv milyen?
Nem is csodálom, hogy szocik nem mennek ilyen helyekre, én dolgoztam a hír tv-nél, olyan kiforgatást, érdekvágásokat, amik ott mentek...a gyomrom forgott tőle.
Itt legalább korrekt riportok készülnek. Sajna nem sokáig.

59. columboo
2010. 04. 15. 13:02

Ugye a 10%K. L. -ról beszélünk?
Magyarul K.L. minden debreceni önkormányzati beruházásból 10%-ot kér. Különben nem rúgsz labdába....

Kubatov ügy: Ügyészség elutasította a vizsgálatot. Ja kérem, Ott Polt Péter a főnök....

ÉLJEN A DEMOKRÁCIA!!!!

60. columboo
2010. 04. 15. 13:03

Kálmán Olga! Csak így tovább!!!!

61. ossian
2010. 04. 15. 13:09

verecke, visszavonom a hülyét, az ostobát, te vagy a legokosabb: de írd le lécci, hogy milyen (és főleg miért minden) újságírói etikát lépett túl Kálmán Olga? Mi rosszat tett azon kívül, hogy kérdezett, és mivel csak ostoba makogást kapott, újrakérdezett. Tehát: mi volt itt az etikátlanság?
Mégegyszer mondom, ha Kósa rögtön válaszol, 10 mp alatt túl vannak a témán.

. nostradamus
2010. 04. 15. 13:00

Lesz még folytatása az ügynek. A Fidesz a teljhatalom birtokában az ORRT általuk kinevezett vezetésével egyszerűen megszünteti majd az ATV műsorközlési jogát."

És összevonja a médiumokat, a köztévéket, lapokat, egyebeket.
Afféle Csauseszkui világ lesz: Orbán a zöld búzamezőben, nagy vezérünk, a kondukátor, generalisszimusz, népünk bölcs vezére, az atyuskánk.
Úgy kell mindenkinek, aki ezt akarta.
Én meg megengedhetem magamnak, hogy ahol még lehet, megírjam a véleményemet.
Ha már nem lehet, megírom az emlékirataimat.

62. zili
2010. 04. 15. 13:13

Az ATV tulajdonosa tudtommal a Hit Gyülekezet. Ők kezdetben az SZDSZ-t favorizálták (Hack Péter is ott Hallelujázik), utánna többet vártak az MSZP-től ezért átnyergeltek, most az MSZP-től már sokat nem várhatnak, igy normális üzleti vállalkozásként minimalizálni kivánják a veszteséget.

63. vakablak
2010. 04. 15. 13:15

Nekem nem kis örömömre szolgált látni, ahogy ez az állítólag zseniális politikus, Kósa, szétizzadja magát, hebeg-habog, védi a védhetetlent, motyog, zizeg, félrebeszél, köhécsel és mentegetőzik. Eddig jó, erre volna való az újságíró-politikus viszony: ha van valami piszkosság, az újságíró addig furkál, amíg vagy ki nem bukik az igazság, vagy a félrebeszélő meg nem szégyenül.

Kálmán Olga viszont összességében – szerintem – nem jó riporter. Nem beszari, ez igaz, és ez zsánere tagjainak 95%-a fölé emeli, gratula neki ezért. Keményen visszakérdez, ez nagyon jó.

Viszont csapnivaló a stílusa: szabályosan cseszegeti az interjúalanyt (nem csak Kósát, bárki mást is), egyfolytában félbeszakítja, tiszteletlen, felkészületlen, és – sajnálom, hogy ezt kell mondjam – nem vág az esze eléggé. Nekem abszolút semmi bajom azzal, hogy KO nő – magam is liberális feminista vagyok, ezzel tehát elvben sem lehet gondom –, pusztán a teljesítménye alapján ítélem meg. Teljes terjedelmében követtem pl. az ATV-n az általa vezetett választási műsort. Ott is tettenérhető volt, hogy figyelmetlen, már letisztázott kérdéseken rugózik újra és újra, vendégei kényelmetlen feszengéseitől kísérve.

Legnagyobb hibája azonban a KELLŐ alázat hiánya. Egy jó riporter anélkül is le tudja szedni a keresztvizet az interjúalanyáról, hogy egyfolytában a szavába vágna. Éles eszű kérdéseket kell feltenni, és valóban, nem tágítani. Lehet élesen kérdezni, de a riporter mindig maradjon tárgyilagos. KO ezzel szemben sajnos hajlamos egyfajta hisztérikus modorra. Akinek ez bejön, annak nyilván semmi gondja ezzel. Én ezzel szemben a BBC-n és a német közszolgálati adók (rádió/tv) elképesztően felkészült riportereinek stílusát kedvelem. Ilyenekhez foghatót egyet sem ismerek Mo.-on.

64. zili
2010. 04. 15. 13:20

61.-re
Azért pontositsunk: az a búzamezős jelenet Rákosival volt! Az elsőbbségtől ne fosszuk meg kis hazánkat!

65. verecke
2010. 04. 15. 13:29

58.
Igen valami ilyesmi.Néha még incselkedik is ,de ez nem ujságirás-maximum a bulvárban.

66. ossian
2010. 04. 15. 13:29

"Én ezzel szemben a BBC-n és a német közszolgálati adók (rádió/tv) elképesztően felkészült riportereinek stílusát kedvelem. Ilyenekhez foghatót egyet sem ismerek Mo.-on."

Igaz, nem lehet ellenvetés. Nálunk vagy valamennyire felkészült (Olga az, de valóban hibája, hogy az alany szavába vág, Havas nagyképű a végtelenségig, és nem is mindig felkészült, Betlen néha mintha piás lenne, Baló beszédhibás, de konzekvens, a legjobbak a Kardos Ernő által vezérelt Az este riporterei). De általában véve meghökkentő minden vonalon a primitív szóhasználat, gyerekes kezdés (itt vagyunk az...ilyen meg olyan téren stb), teljes a szellemtelenség, a felkészületlenség, beszédhiba, hangsúlyozni nem tudás.
Egy Azurák már szinte felüdülés, és nem volt rossz, aki a választási estét vezényelte, nem jut eszembe a neve.(Süveges?)
Szóval szánalmas a mai média állapota, és nem volt mindig így.

De ez nem von le semmit abból a tényből, hogy Kósa mellébeszélt és össze-vissza makogott.

67. verecke
2010. 04. 15. 13:30

61.
Ilyen hazugságokra nem kívánok reagálni .Igyekszem megtartani a szinvonalat ,még ha ez mindenkinek nem is megy.

68. ossian
2010. 04. 15. 13:35

:-)))

A nyolcvanas évek legvégén itt Szegeden lehetett fogni a Román tévét. Anyánk mindig nézte - szerintünk a műsor készítői, a technikusok és a cenzor mellett egész Romániát és M.o-t beleértve ő volt az egyetlen nézője Csauseszku dicsőségének...
Mint a legteljesebb abszurditás, teljesen lenyűgözte - na ott láttam hasonló jelenetet: Csauseszku a zöld mezőben, morzsolgatja nagy szakértelemmel a búzát, bólogat, mert ehhez is ért: berosáltam a röhögéstől.

Lesz még itt ilyen jelenet...

69. verecke
2010. 04. 15. 13:37

68.
Volt itt ilyen jelenet amikor az elmúlt 8 évben vagy 60 miniszter fogyasztott el tehetségtelen és nemzetellnes kormányunk.

70. OVI54
2010. 04. 15. 13:40

Ma reggel újra fent volt, mert megtaláltam az egyenes beszéd videói között!

atv.hu/musoroldal/egyenes_beszed
atv.hu/video/video-20100412_kosa_lajos

71. ossian
2010. 04. 15. 13:51

"61. ossian
2010. 04. 15. 13:09

verecke, visszavonom a hülyét, az ostobát, te vagy a legokosabb: de írd le lécci, hogy milyen (és főleg miért minden) újságírói etikát lépett túl Kálmán Olga? Mi rosszat tett azon kívül, hogy kérdezett, és mivel csak ostoba makogást kapott, újrakérdezett. Tehát: mi volt itt az etikátlanság?
Mégegyszer mondom, ha Kósa rögtön válaszol, 10 mp alatt túl vannak a témán."

Erre te ezt válaszoltad:

"67. verecke
2010. 04. 15. 13:30

61.
Ilyen hazugságokra nem kívánok reagálni .Igyekszem megtartani a szinvonalat ,még ha ez mindenkinek nem is megy."

Verecke. Verecke, ez éppen pont olyan válasz, mint amilyet Kósa makogott Kálmán Olgának. Milyen színvonalat tartasz te itten? azt, hogy etikátlansággal vádolsz egy riportert, de NEM magyarázod meg miért? azt, hogy kérdéseket hazugságnak minősítesz? (azt tudva levő, hogy csak állításokra lehet kijelenteni). Azt, hogy nem válaszolsz kérdésekre, az istennek se, csak dumálsz? És még nagyképű is vagy? (színvonal :-DD)
Vagy hogy azt írtam, "nem vagy hülye", nem vagy ostoba"?
Kérésed parancs: ez utóbbit visszavonom.

72. wizesg
2010. 04. 15. 13:58

Kósa nem először ég be KOlgánál.

73. verecke
2010. 04. 15. 13:58

meghivták értékelni a választási gyözelmet.
Ebből lett az , hogy 40szer kérdezte meg ugyanazt ,amire egybként már 35ször válaszolt .Emelett nem hagyta kifejteni a véleményét Kósának , a 15 perces riportból 8 percet beszélt akinek elvileg a kérdezőnek kellett volna ,hogy legyen.
Hosszan sorolhatnánk azt ami egy országos csatornán elvárható lenne ,persze akinek elég a bulvár hecc az szivesen hallgatja azt amiről már az LB döntést hozott.

ellenben várom , hogy a feljeletett mszp-s adatbázis ügyében lesz -e ugyanilyen vehemens ma :)

74. alpesikefir
2010. 04. 15. 13:59

Olga nem egy beszari menyecske...

75. ossian
2010. 04. 15. 14:11

"Ebből lett az , hogy 40szer kérdezte meg ugyanazt ,amire egybként már 35ször válaszolt "

Verecke, ez azért jó tanulság, mert az ilyen lehetetlen válaszokkal lesz tele a következő években a média.
NEM válaszolt. Mit válaszolt? kertelt és dadogott. Nem tudja, nem látta, nem emlékszik, nem hallotta. ez válasz egy fideszes protagonistától, aki alelnök?
Na, te nem fogsz csalódni, mint a legtöbb szavazó, mert te a legnagyobb hülyeségüket is ki tudod majd védeni, és másra fogni.

76. szazados90
2010. 04. 15. 14:15

20 ra - Gordon!
Én az utolsó mondatodhoz, még hozzáteszem: Aki élni akar, helyezkedik. (lenni, vagy nem lenni, ez itta kérdés.)
Százados.

77. ossian
2010. 04. 15. 14:15

"Ellenben várom , hogy a feljeletett mszp-s adatbázis ügyében lesz -e ugyanilyen vehemens ma :)"

Egy sötét szobában, egy eltorzított hang egy vagy több vibráló képernyő előtt... na itt ez meg sem közelíti a Kubatov dumát. Lehet, hogy igaz, nem mondom, hogy nem, de hogy ez a "meztelen néger rohan a vaksötét alagútban, ismerje fel" attidűd nem bizonyíték, ahhoz tényleg nem kell sok ész.

78. verecke
2010. 04. 15. 14:17

75.
Neked keretelt !Szerintem pedig elmondta -én hiszek a fülemnek- , hogy semmilyen listát nem vezettek a cuclikról.Ezt mondta ki az LB is.
De ennek elenére Volga néni valamiféle kampányhevületben próbálta beletuszkolni Lajost valamiféle csapdába ,aminek az lett a vége , hogy az ember mégis csak az LB döntésére hagyatkozva vonja le a konkluziót eme interjú kapcsán.

Megfelel?
Másra fogni?Mit ?Jelenleg he nem tudnád még az a cuclista kormány van hatalmon amelyik 8 éve kormányoz és kampánya kapcsány Volga nénibe kapaszkodva próbálják elmondani micsoda eredményeket vittek véghez kis hazánkban.
Gondolom nem csalódtál bennük ,büszkve vagy tehetségükre és eredményeikre:)

79. verecke
2010. 04. 15. 14:19

77.
Ebben is csak az a baj , hogy nem az '"eltorzított hang " van az Ügyészség elött hanem a teljes mszp által müködtetett adatbázis kivonata.Tudod a lefénymásolt kopogtató cédulákkal.

Hinnye , hogy mik vannak:)

80. majombéka
2010. 04. 15. 14:23

Kíváncsi vagyok, hogyha mondjuk Bayer Zsoltika szivatta volna szét pl Lendvai Idikót a Hír tv-n az ő illegális adatbázisukról, akkor is újságírói etikátlanságról beszélnétek-e? (Tisztelt Fidesz-szimpatizánsok)

81. szazados90
2010. 04. 15. 14:24

15 re Tökös Felebarátom!
Az ATV Újságíró klubja a baloldalnak, szinte egyetlen szócsöve volt a nyolc év alatt. Szemben a jobboldal harminc szócsövével és kilencvenszeres terjedelmével és terítettségével.
De ez az egy, okosabb értelmesebb és összehasonlíthatatlanul korrektebb volt -- és még van -- mint a harminc-valahány jobboldali. Akik sem minőségben, sem etikában az Újságíróklub négyesének, még a cipője talpáig sem érnek fel.
Ezért van annyira a bögyötökben.
Százados.

82. verecke
2010. 04. 15. 14:26

80.
Kedves mojombéka.
A kérdés , hogy aki elindította ezt a blogot ,vagyis inkább azok aki egyszerre ,szinte megrendelés szerűen ugrottak erre a z ügyre mit akartak elérni.Mert ugye ezek nem Bayer Zsolcák és nem Fidesz szimpatizánsok.Ezek azok az emberek akik minden nap kiálltak az elmúlt évek alatt a culcik mögött és akik most 8 év dicsőségét ebben gondolják elmondani:D

83. majombéka
2010. 04. 15. 14:27

Amúgy ha Lalikirály annyit mond, hogy: bocsánat, de erről az ügyről nem tudok és nem is kívánok érdemben nyilatkozni, Olga nem kezd el "rugózni" rajta.

84. ossian
2010. 04. 15. 14:33

Vewrecke, te alighanem horgászol, és megszoktad, hogy a végtelenségig fárasztod a halakat...
iItt meg minket.

"Megfelel?"

Kérdezed.
Nem felel meg, és nem véletlenül röhögött Kósán az ország - persze az elvakult fan-okat kivéve.
Mert arra az istennek nem válaszolt, miért állította MÉGIS a pártigazgató - még csak nem is egy mezei fideszes - hogy van ilyen volt ilyen, sőt Pécs 15000 szoci szimpatizánsát is név szerint ismerik.
Na, miért mondta? Ha már Kósa nem tudja, te tán tudod.

A másik ügy meg tudod mihez hasonlít (néger az alagútban)? A megfigyelési rágalomra,(1998) és a Vona elleni virtuális támadásra.(csalja a nejét), ezek Fideszes allűrök, és még mennyi lesz.

85. Jager László
2010. 04. 15. 14:39

Szerintem Kálmán Olga 3x jobb mint Kósa Lajos!!
Nem magasságban.
Szellemileg!!
J.L.

86. verecke
2010. 04. 15. 14:39

Értem.Akkor az ország a 18% a kétharmad pedig a fan.
Persze nézőpont kérdése.Nyilván a 18% mondja a maga igazát ,hiszen kampány van és eredményeket sorolni úgy is képtelenek.
Ami ezekszerint hatalmas baj , hogy a pécsi körzetben 40 532 fő , 21,07 % szavazott a cuclikra.Tehát Kubatov igen keveseket ismer ,hiszen 40.500ból csak 15.000ret.Erre még lehet Szili Kati is képes forditott esetben.

Persze döntött már a Köztársaság Legfelsőbb Bírósága ,de láthatóan egyes anarchista tömörüléseket ,akik a törvényen felülinek képzelik magukat nem érdekli.

87. majombéka
2010. 04. 15. 14:39

82, verecke

Jaj, nem kell itt összeesküvés-elméleteket gyártani! Kósa beégett, és kész! Lehet, hogy a baloldalnak jobban tetszett, mint a jobboldalnak, de hát szerencsétlenek úgysem tudnak nagyon másnak örülni, nem? Jólesett, mint a nyári zápor. :)

88. ossian
2010. 04. 15. 14:40

"Ezek azok az emberek akik minden nap kiálltak az elmúlt évek alatt a culcik mögött és akik most 8 év dicsőségét ebben gondolják elmondani:D"

Na, pajtás, ez az amiben maximálisan tévedsz. Nagyot tévedsz.
Mert én bizony olyan kritikus voltam, hogy itt sokan teljesen jobboldalinak néztek, és nem kevés sértést kellett zsebre vágnom. Mindegy már, el van felejtve: viszont most mindennél galádabb visszataszítóbb idők jönnek. ez biztos. És most mondom: nem hagyom szó nélkül. Ha mindenki behasal a győztes fidesz alá: ahol lehet én elmondom, milyen aljas formáció.

89. wizesg
2010. 04. 15. 14:50

Különben fenn van még a vídeó!!!!

Vagy visszarakták??

90. Frenchman
2010. 04. 15. 14:50

Szia Verecke,

szar lehet itt Neked egyedül küzdeni, ahogy elnézem elv-társaid elpártoltak mellőled, ez elég ciki.

Lényeg a lényeg: nem árt, ha szokják a fiúk a kérdező riportereket, mostantól ui. főként ilyenekkel fognak találkozni, kényes témákkal meg teli a padlás.

Pl. asszongya Martonyi, hogy -idézem- "Magyarok ezrei vagy tízezrei élnek világszerte, akiknek megvan magyar állampolgárságuk is a francia, brit, amerikai állampolgárság mellett, e lehetőség egyelőre nem adatik meg a szomszédos országokban élő magyaroknak" Jelentem, hogy én belhoni magyar vagyok, egy állampolgársággal, nekem szintén nem adatik meg ez a lehetőség, viszont nem szeretnék hátrányba kerülni a Kanadában, Egyesült Királyságban, USA-ban, Szlovákiában vagy Franciaországban élő külhoni honfitársaimmal szemben és ezúton szeretnék igényelni egy második állampolgárságot. Gondoltam az amerikaira, de ha a kanadait vagy franciát kapom meg, hát jobb híján abba is beleegyezek.

91. wizesg
2010. 04. 15. 14:52

Bármelyik cikknél jobboldalt a keretben alul a futó filmkockákban ki lehet keresni, ott van!

Plédául:

atv.hu/cikk/20100414_mszp_visszalepest_javasolnak_a_harmadik_helyen_vegzett_jelolteknek_video?source=hirkereso

92. verecke
2010. 04. 15. 14:52

88ra.

Ahha hiszek neked:)

93. verecke
2010. 04. 15. 14:54

90.
Amit irsz annak semmi értelme.
Nem elpártoltak ,csak talán ök már itt is látják azt a bezáródást amibe a cuclik kerültek.Viaskodnak démonaokkal miközben egyedül maradnak.
Tényleg felesleges a vita erről.
Győzködjétek egymást

94. ossian
2010. 04. 15. 15:14

Minden indulat nélkül, és a vitát félretéve:

Az elmúlt 20 év azt bizonyította, hogy mindenféle variáció lehetséges. Verecke (gúnynak szánva), szakadatlanul emlegeti a 18%-ot, ami egyébként 19, 7% - kevés híján 20, de ez lényegtelen.
Volt ez a párt 10%-on, aztán négy év múlva tarolt.
Volt a mostani győző 1994-ben 5,5%-on, aztán 1998-ban kormányt alakított.
2002 és 2006 között többnyire a fidesz vezetett 10-20 %-al, és mégis nyert a baloldal.
Most 20%-os a baloldal. Így marad? Még lejjebb süllyed? Vagy újra feltápászkodik, és lesz egy újabb kiábrándulás, amikor sok minden el lesz felejtve, és újra kormányzó erő lehet?
A történelem, de a pártok periódusai is ismétlődnek.
A kétharmad is elolvadhat. az szdsz 1994-ben még 20%-os párt volt.
Én semmi esetre sem hencegnék és sértegetnék. Lesz még választás Magyarországon.

95. kocsobur
2010. 04. 15. 15:28

Talán kínos volt a Hitgyüli tulajdonában levő ATV-nek, hogy a ballib dominát immár másodszor hagyták faképnél nyílt adásban, ráadásul mérsékelt, igencsak , mérsékelt, toleránsként ismert Fidesz politikusok.

Az első Pokorni volt.
Most meg Kósa Lajos.

És a csatorna tulajdonosoknak talán eszébe jutott, hogy ilyen magatartással max. azt érik el, mint a gyárfás féle "Pártkelte"- vagyis hogy Fidesz bojkottálni fogja.
Akkor meg cseszhetik a műsoraikat- lesz Vidám vasárnap, meg Fásy mulató Bunyós Pityuval,
és a domina meg az avarmészárosbolgárdési "vitatkozik" majd a szanyitiborral.
Annak pedig nulla a kereskedelmi értéke.
Márpedig most egy darabig córesz jön, egy darabig nem lehet majd számitani az állami csöcsökre(pl. Turizmus Zrt. milliárdjaira, melyek kedvéért most még a betelefonálást is minimálisra szükitették.)

96. verecke
2010. 04. 15. 15:52

94.
Mi azon dolgozunk , hogy tünjön el.Ilyen konglomerációknak nincs helye a magyar közéletben.
És ebben többa támogatónk ,mint akár mi gondoltuk volna.

97. vidok
2010. 04. 15. 16:33

Azért vették le, mert megrémült az ATV vezetése és Kálmán Olga! Most jutott el hozzájuk a hír, hogy beköszöntött a terror. Meggyanúsított közgazdásznőt naponta 3x vetnek alá testüreg motozásnak és már a nyílt utcán vernek félig agyon PSZÁF elnököt és országgyűlési képviselőt! Ide jutottunk!

98. panzsi
2010. 04. 15. 16:35

Kálmán Olga egy igazi komcsi bérenc. Ha a baloldali meghivottakkal készit müsort ,akkor tisztességesen kérdez,megvárja a feleletett, és csak akkor kérdez ujra.
Nemigy teszi ezt a jobboldali riport alanyokkal!!!!!!
Nézzetek vissza a müsoraiból, és fénydetül a valóságraa.

www.youtube.com/watch?v=wdBRPVi7uJQ

99. zili
2010. 04. 15. 16:46

94.-re
Az isten szerelmére ossian! Szerinted ezek baloldaliak? Emlékezz vissza! Antallék bukását a csődgondnokságuk, meg a 3.60-as kenyér meg 2 Ft-os kolbász suba alatti igérgetése okozta. A nép azt hitte, ha visszahozzák Hornt jó lesz. Megkapták Bokrost! Meg is buktak nagyon szépen! Aztán jött "Megyó" a piros dzsekijével, meg az 50%-os béremelésével, jött Öszöd, és a hatását jobb nem részletezni!
Gondolod, hogy a jólétbe beletohonyult, korrupcióban magyar csúcstartó Pártformáció a törzsszavazókon kivül kell még valakinek? Kiss Péter elfelejti az apparatcsik bikkfanyelvét, és megtanul magyarul? Lendvai tud olyat mondani, hogy valakit érdekeljen? Ha Gyurcsány visszajön a nép megszereti?
Új műsorhoz Új férfi kell, vagy ha jobban tetszik, "ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat, hanem a lányokat kell lecsrélni" népi igazsága itt is működik. Ha meg végighallgatod a megnyilatkozásaikat, hát ki kell mondani: fogalmuk sincs mi történik körülöttük.

100. burnout
2010. 04. 15. 17:15

Hahó! Megkaptuk már a választ.
Kálmán Olga: a Kósa-videó technikai okból került le
nol.hu/belfold/kalman_olga__technikai_okbol_kerult_le_a_kosa-video

101. szazados90
2010. 04. 15. 17:48

95 re - Kocsobur!
Azt gyanítom, hogy te is valami újságíróféle vagy a jobboldalon. Az erős jobboldalon.
Ha pl méltatna téged arra egy baloldali politikus, hogy "alanyod" legyen, s otthagyna, mert nem tetszik amit kérdezel, hogyan éreznéd magad? Büszkeségedben kihúznád magad, mint a vezérhangya dísz-szemlén, és rohannál a főnökhöz fizuemelésért és a jól megérdemelt prémiumodért.
Vagy nem?
Százados.

102. Szilikon Vali
2010. 04. 15. 18:08

Mindenkinek figyelmébe ajánlom Ónody Tamás elemzését a Hírszerzőn, amelyből kiderül a fidesz-kdnp most kb. ugyanannyi szavazatot kapott, hogy négy éve az mszp-szdsz! Ennyit az elsöprő támogatottságról, és a jövő kilátásairól.
Ami pedig Kálmán Olgát illeti, örülni kéne, hogy van egy riporter, aki teljesen evidens kérdéseket fel mer tenni élő adásban. Ha a fidesz főkampányosa nyíltan henceg a törvénysértések sorával, hogy a francba ne volna kíváncsi egy fő fődesznyik véleményére? Ő egyént ugyanilyen rámenősséggel kérdez baloldaliakat is! Hogy levették a videót? Nyilván besz@rtak! Kívácsian várom, hogy meddig marad képernyőn a csaj.

103. imisti
2010. 04. 15. 18:15

Zili!
Orbán 2002-ben megbukott,utána még egy választáson!Most szerinted újra visszaszerette a nép?
Az nem lehet,hogy a nép nem tud választani,és csak a változatosság kedvéért szavazott most a fideszre?!
És most arról,hogy "megkapták Bokrost"!Jó,hogy mondod!
Nem akarod véletlenül kifejteni,hogy miért is volt szükség alig egy évvel a 94-es választások után
a Bokros csomagra?!
Majd én elmondom,nehogy valami agyalmánnyal fizess,mint ahogy eddig!!
Arra a csomagra azért volt szükség,mert a rendszerváltók nem rendszert akartak váltani(csak)hanem gazdát is!Már ami az állami vagyont illeti!Szépen saját zsebre elprivatizálták,működő állami cég nem maradt,ami az államkasszát gazdagította volna,ráadásul megvalósították a 10 millió adócsaló országát,amiből aztán végképp nem lett állami bevétel!
És az az igazság,hogy ebben nagyon hatékonyak voltak,mert rövid 4 év alatt sikerült leamortizálniok az háborút követő évekre az ország gazdaságát!
Bokros volt az,aki a pénzeszközöket úgy tudta átcsoportosítani,(a nép kárára,megjegyzem)
hogy nem következett be államcsőd!
Orbán erről apénzről azt hitte,hogy égből pottyant manna ,ami mellett lehet a rongyot rázni,ezüsthajózni,meg koronát úsztatni,és mást nem is csinálni!Nem csinált semmit ,munkahelyeket pláne nem,meg jó adórendszert szintén nem,és a semmittevés jól végzett dolga után állítólag tele kasszát adott át Meggyesinek,akinek ezért végre kellett hajtani a 100 napos programot(350 milliárd volt a kasszában,Varga Mihály szerint az is kölcsönből!)
A többit tudjuk!
Ezért kár mantrázni,hogy az elmúlt nyolc év ,meg egyebek,mert nem igaz!A balhé közös,ne akard (bár úgy néz ki,hogy sikerült)ráverni a szocikra a balhét!Vagy úgyis ezért nagy a szátok!?
Az a gyanúm,hogy Orbán és csapata az annyira múlandó dicsőségét akarja valahogy kőbe vésetni,ami ráadásul nem is létezik,hiába mondjátok el mindíg ,és mindenhol!
Itt csak nagy erőfeszítések,és teljes összefogással lehet valamit is megmenteni ebbpől az országból,de úgy,hogy ilyen pöffeszkedő kakasokat,legyen az bármelyik oldali,a kispadra kell ültetni,vagy legalábbis olyan helyre,ahol ártani nem tud!És az ártalmas ember nem GyF.hanem szeretett törpéd,akár mennyire zengitek itt soha nem volt dicsőségét,és akárhogy komcsiztok!
És még valami!Viktor a ti hamis,öncélú ajnározásotok nélkül tényleg csak traktoros lenne,és köphetne jó magasról a népre,már a tarktor nyergéből!Igazából az,hogy itt tartunk,a ti lelketeken szárad,na,meg az elvtelen nyalni akarásotokon!
Ami meg az elvtelenséget illeti!
Csak úgy kapásból!Amit Lali király mondott KO.-nak azt töretlenül elhiszitek,élből letagadjátok,hogy igaz lehetett,amit Kubatov mondott!De bezzeg egy sehonnai,összetákolt videóra már hallelujáztok,hogy ime a szocik akarták rákenni szegény fideszre a választási manipulációt
Ami pedig a Kubatov-féle manipulációt illeti!
A 2006-os válaszztásokon városunk fideszes képviselő-jelöltje Firtl Mátyás volt .
Egyik nap csengettek az ajtómon,és ahogy kinyitottam,egy köpcös alak nyomult befelé,mielőtt még invitáltam volna!Arra a kérdésre,hogy mit parancsol,azt mondta ,hogy a kopogtató céduláért jött!Így!Kérdeztem,hogy kinek lesz,erre azt válaszolta,hogy FM vagyok személyesen!Gondolom feltételezte,hogy én már élből tudom,hogy ő jönni fog a céduláért!Mondtam,hogy sajnálom,de a fidesznek nincs,erre megrökönyödve mondta:hogy-hogy?!A lépcsőházban már mindenki nekem adta!Mondtam,hogy akkor sincs!
Erre a kezében lévő noteszbe felírta a nevemet,és feltünően megnézte az ajtóm számát is,és azt is felírta!Mindezt demonstratíve tette,mintegy fenyegetően!
Úgy hogy ,kedves zili,biztos ,hogy a fidesz erre az erőszakos "toborzásra" tette a hangsúlyt,és ma is élt ezzel a lehetőséggel!
És ezt a jegyzetet már olvashattad tőlem tavaly is,és akkor,mikor ezt először leírtam,akkor még Kubatov-beszéd még nem létezett,legalábbis a nyilvánosság számára nem!

104. ossian
2010. 04. 15. 21:54

Imisti, kösz, nagyjából ezt válaszoltam volna.
Mit csináljunk, vannak emberek, akik képtelenek gondolkodni! Még mindig él a 3,60-as kenyér legenda, ami az emberek lebecsülése egyébként, hát ki gondolhatott ilyet. De Bokros ide, Bokros oda, az 1998-as első fordulót is megnyerték Hornék.
És Vityka sokáig volt 18. a népszerűségi listán 2002 után.
Lesz még lejjebb is. Na de mit lehet az ilyen baromságra válaszolni:

6. verecke
2010. 04. 15. 15:52

94.
Mi azon dolgozunk , hogy tünjön el.Ilyen konglomerációknak nincs helye a magyar közéletben.
És ebben többa támogatónk ,mint akár mi gondoltuk volna."

Az MSZP-ről beszél, nem tudom miért konglomeráció, de mindegy.
Nem hiszem, hogy normális, aki úgy képzeli el a parlamenti demokráciát, hogy nincs ellenzék.

105. vinczej
2010. 04. 15. 22:10

A videó visszakerült.

106. verecke
2010. 04. 15. 22:50

104..
Én nem ellenzékre nem vágyom .
Én arra nem vágyom amit az mszp felépitett először a pártban aztán az prszágban.
Tűnjenek a fenébe a piramisjátékukkal együtt.
Nem kell , hogy most bájologjanak .Ha bent maradnak elöbb utóbb ujra elkezdik.Az ilyen konglomerátumoknak nincs helye a magyar közéletben ennyi.
Van helyettük más akik nem visszaélnek a rájuk bizott funkciókkal.

107. ossian
2010. 04. 15. 23:11

verecke, te kisértesz engem, mint a rémmesékben a szellemek. Kócziánnál sem magyaráztad meg, mit harácsolok én.
Ellenzék márpedig kell.
A fidesz éppoly harácsoló lesz, (nem mint én :-) és vannak, akik azt mondják majd: menjenek csak a sunyiba. Eljön az idő. Az élet ilyen. Ezt bizonyítja a 20 év.
Még azt is megengedem - este van már és nem vitázok, hogy nincs helyük szerinted a közéletben.
És mégis itt lesznek.
És lehet, hogy négy év múlva újra népszerűek lesznek.

108. kocsobur
2010. 04. 16. 6:24

Re#101. szazados90 "Ha pl méltatna téged arra egy baloldali politikus, hogy "alanyod" legyen, s otthagyna, mert nem tetszik amit kérdezel, hogyan éreznéd magad? Büszkeségedben kihúznád magad, mint a vezérhangya dísz-szemlén, és rohannál a főnökhöz fizuemelésért és a jól megérdemelt prémiumodért.
Vagy nem?")

Rossz példa.
És nem.

Ha a dominát és szektás csatornáját az elkövetkezendő években a Fidesz politikusai
bojkott listára teszik - az a csatorna halálát jelenti.
Márpedig megtehetik-mégcsak nem is közszolgálati médium, hanem magán.
Így aztán semmilyen kötelezettségük nincs oda ellátogatni.

Félreértés ne legyen. Nem lenne jó( ahogy nem volt jó évekig a Hír TV és Echo Tv ballib bojkottja sem.) Nem lehet eleve lemondani az ország feléről(háromnegyedéről.
De ha a domina és tsai két olyan mérsékelt és kulturált politikust mint Pokorni és Kósa is kihozták a sodrukból - akkor másra nem számithatnak.

Oszt utána ülhetnek évekig a stúdióban, felváltva az 50 MSZP-s lúzerrel, akik listán bejutnak.
Rém izgalmas lesz.És nézőcsalogató.

PS.Láttál Tom és Jerryt?
Ha Jerry otthagyja, Tom sírva könyörög hogy jöjjön vissza, különben az egésznek nincs értelme...

109. zili
2010. 04. 16. 11:23

103.-ra
T. imisti!
Akkor mint az ügyben érdekelt:
- A spontánprivatizásió irányitói és haszonélvezői az MSZMP-MSZP funkcionáriusai voltak. Csepi irányitotta, és pl. Gyurcsány jól kaszált rajta. Ráadásul olymódon, hogy a privatizációs és hitelfelvételeknek nem feleltek meg. (pl. 3x-os fedezet a hitelre) Ennek a gazemberkedésnek az eltűrése Antall nagy bűne!
- A Bokros csomagnak két érthető és pozitiv pontja volt: csúszóleértékelés (kalkulálhatóvá vált a pénzromlás) és vámpótlék (kicsit visszafogta az importot.) Aztán kész! A többi a legprrimitivebb padláslesöprés volt. Azt a leghülyébb AVH-s is meg tudta csinálni!
- Orbán idők! Nem vagyok elájulva tőle, különösen nem a Torgyán-csapattal való együttműködés miatt. De! Abban az időben a legnagyobb gondunk az volt, hogy termeljük le (bel-, és külföldre) a megrendeléseket. Növekmény: évi 30% körül. Borzalmasan nehéz, de kellemes időszak volt. Félreértések elkerülésére: 0 állami megrendelés. Mára az az egy pozitivum van, hogy kivérezve de megvagyunk és ekkor halmoztuk fel a cégben )és mások is) amiből a mai állapotokat finansziroztuk. Ugyanis ezeknek a szemeteknek a működését mi finansziroztuk! Mert mi történt Gyurcsány és Bajnai idejében? Megint az AVH-s rerndszer: padláslesöprés, egy adóreform helyett.
Számomra az a gond, hogy minden eddigi kommunista-szocialista korszak a magyar tulajdonu cégek katasztrófájával végződött, és a korrekciók gazdasági következményei tragikusak voltak. (1953, 1956, 1968, 1973, '80-as évek végig, Bokros, most) Ezt az országot 1948. után 10 évenként ujra kellett épieteni, és minden 10 év anyagi vesztesége felért egy világháborúval.
Persze ezt pl. egy közalkalmazott csillapitottan érzi, mivel Ő ha esik, ha fuj megkapja a fizetését, a pártközeli közbeszerzési és privatizációs, továbbá pályázó zsenik, meg "tanácsadók" meg "menedzserek" meg sem érzik, de nekem minden 8.-án 15-20 embernek le kell tennem a fizetését, be kell fizetnem az ÁFÁ-t, az adóelőlelegeket, úgy 42 -féle adót és járulékot, ráadásul jó pofát kell vágnom azok okoskodására, akik csak nyulkálnak a kasszában.

110. verecke
2010. 04. 16. 12:58

107.
Ugy beszélsz mint aki nem ebben az országban ért.
Az mszp egy bűnszervezet aminek nincs helye a közéletben.Én sosem szerettem az mszp-t ,de az utóbbi időkig nem is gondoltam , hogy nincs helye a közéletben.
Ma mér a napnál is világosabb , hogy az mszp egy bűnszervezet.
És nem maradnak sokáig a közéletben le merem fogadni.MOndom sokan ,nagyon sokanb dolgoznak ezen:)

111. statez
2010. 04. 17. 5:14

Na a Szanyi-videót nem kell kicenzúrázni az ATV honlapjáról, mert nincs is rajta, ellenben rajta van Szanyi cáfolata. Így aztán most ezen röhög a nyilvánosság, már rég sikerült ennyire hülyét csinálnia magából egy hírportálnak. Az már csak hab a tortán, hogy a híradójuk ingerküszöbét sem érte el Szanyi úr a kazincbarcikaikat lelkesítő szózata, hogy hol szavazzanak, miközben két héten át kubatovoztak. Várom egyébként a Döbbenet-blogban a megdöbbenést :-)

112. mutatom
2010. 04. 18. 11:44

Az értelem lényege, úgy látni dolgokat, ahogy az van.”

Köszönöm.

Megtévesztéssel győzni szégyen.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9200991

Kubatov bukta Fidesz módra.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9201163

Csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá a bejegyzéshez. Itt lehet bejelentkezni.

Címkefelhő

@hm belfold @hm bulvar @hm kulfold @hm kult @hm sport 6ker 8ker A város ahol élünk A Város Mindenkié Abony Ágh Péter Albrecht Gyula Alpár György Alpokalja Online Alsószentmárton Alterblog Alternatíva AMC Angyalföld Aranyháromszög Artisjus Átláccó Átlátszó ATV Bajnai Gordon Balaton Bánkút Bányász Róbert Sándor Barta Dóra Basahalom boulevard Bátonyterenye Bayer Zsolt Békásmegyer békés Békéscsaba Békéscsaba figyelő Belváros Best of Szeged Biciklivel Szegeden Bicske Bicskei Szó bicskeinfo Bihall Tamás blog Bodó Sándor Bohács Zsolt Borbély Gábor Borkai Zsolt Borsodblog Botka László Budaházy György Budapest Budapest Avantgarde Burány Sándor Bük Bükk Celldömölk Civil Csobánka Civil Mozgalom civil újságírás Czeglédy Csaba Csaba Lászlóné Csákberény Császár Zoltán Csepel Csepelinfo Csepreg Cser Palkovics András Cserépfalu Cseresnyés Péter Csermajor Csizi Péter Csobánka Csobánka Fórum Csongrád Daher Pierre Dávid Ibolya Debbenet DebInfo Debrecen Délmadár Demeter Ervin Derecske Diósgyőr DKV DKV figyelő Dorog Dorogi Napló Drávaszerdahely Dumaalmás Dunaalmás Edelény Eger Egri Napok Egri Napok Blog Egri Szín Egri Ügyek Egy élet tájairól Egy év Pécs Egy nap a városban egyPár emasa Északhírnök ÉszakOnline Esztergom Esztergom Másképp Facebook Fehér László fehéren feketén Fehérgyarmat Fehérvár Local Fehérvári Hírek Felsőzsolca Fent és Lent Fidelitas Fidesz Font Sándor Fővárosi Blog Füzesabony Gadus István Gárdony Gulyás Gábor Gyovai István Győr Győri Tükör Gyula Gyurcsány Ferenc Habis László Hagyó Miklós Hajdú Bihar Hajdúböszörmény Hajdúszoboszló Halasmédia Halász János Halmosi Péter Hangember Hatvan HatvanOnline Helló Eger helyzet Hende Csaba Hódmezővásárhely Hoffmann Rózsa Holdrabló Horthy Miklós Huber László I love Pécs Illés Zoltán immortalis Indexveszprém Ipkovich György Jobbik Jóljárok Jordán Tamás Józsefváros Káli Sándor Kálmán Olga Kalocsa Kalocsai Néplap KaloHírek Kanizsa Néplap Kanizsa Újság Kanizsáért Kaposvár Kapuvár KDNP Kecel Kecskemét Kecskemétenhu Kelethír Kis Moszkva Kisdobótér Kiskőrös Kiskunhalas Kispest Kiss István Kiss Péter Kisvárda Kisvárosi blog Knapp János Koltai Dénes Komlóska Koncz Ferenc kormányhivatal Kósa Lajos Kovács Zoltán Kőbánya Kőszeg Kővári János Kövér László Kriza Ákos Kubatov Kulturált közlekedés Debrecenben Kunstár Csaba Kurvannya Lamperth Mónika Lázár János Leisztinger Tamás Lendvai Ildikó Lévai Anikó Lezsák Sándor Liberálisváros LMP Lőrinci Magazinlapok Makó Marton István Marton Zsolt Matyi Dezső MDF Mecsek média Meggyes a hibás Meggyes Tamás Mengyi Roland Mesterházy Attila Mi Abonyunk Michael Knight Minden Kapuvár Mindszenty József Miske Miskolc Molnár Csaba Molnár Gyula Monok Mórahalom Morvai Krisztina MSZDP MSZP műhely Nagy Csaba Nagygéc Nagykanizsa Nagyszoba Nagyvárad Navracsics Tibor Nemzeti Fórum Neupor Zsolt Newjság Nyíracsád Nyíregyháza nyiregyhazabiz Nyitrai Zsolt Nyugathír nyugathu Oláh Lajos olvasói levél online újság Orbán Viktor Oroszi István Osvai László Páhi Pakolunk Pálffy István Panelblog Pannóca Papcsák Ferenc Páva Zsolt Pécs Pécsi Búvár Pécsi Civil Hírnök Pécsi Napilap Pécsi Stop Pécsi Újság Pintér Sándor Piroslap Pogány Pósán László Pozsgai Zsolt PTinfo Puskás Tivadar Putri Tours Püspökladány Rácz Róber Rákay Philip Rákosfalva Régiónapló Reisinger Richárd Retekblog Salgótarján Schiffer András Schmitt Pál Schmittné Makrai Katalin Semjén Zsolt Seres Mária Snake Soltvadkert Somma Somoskőújfalu Sümeg Szabó Tímea Szarvas Szatmárfigyelő Szeged Szeged Kurir Szeged ma Székesfehérvár Széles Tamás Szenteczky János Szentgotthárd Szerencs Szeretgom Szijjártó Péter Szili Katalin Szita Károly Szoboszlói Hírek Szociális Unió Szolnok Szolnoki Napló Szombathely Szuperhír Tardona Tarlós István Tarnai Richárd Tasó László Tatabánya Tessely Zoltán Tétényi Éva Tetőterasz Tilki Attila Tiszakécske Tiszavasvári Tóth Bertalan Tőkés László Török Ferenc Török István Törökbálint Törökbálinti Újság Transparency International Hungary Ugatok Újbuda Újbuda feketén fehéren Újhegyi Hírmondó Újszilvás vagyhu Várhegyi Attila Városi Metamorfózisok Vas megye Vaskakas Vát Vehirhu Veszprém videó Vidnyánszky Attila Vilmány Viniczai Tibor Vitézy Tamás Vona Gábor Warvasovszky Tihamér Wolf Kati X kerület Zugló Zsiros Zsolt Zsujta